Szeretnél együttműködni velünk?

Többszörözd meg vállalkozásod nyereségét Mental Focusszal!

Mindössze annyi a dolgod, hogy jelentkezel a viszonteladói programunkra és egy folyamatos, hónapról hónapra megújuló jövedelemforrást teremthetsz magadnak. A viszonteladói (affiliate) és ajánlási programunk díjtalan és a Te részedről nem jár semmilyen költséggel, vagy kötelezettséggel. Mindent előkészítettünk és kidolgoztunk Neked.

A viszonteladói (affiliate) programban való részvételhez rendelkezhetsz saját honlappal, de amennyiben nincs saját webmegjelenésed, elegendő az is, ha van címlistád, vagy olyan ügyfélköröd, baráti köröd, akiknek szóban tudod ajánlani a Mental Focust.

Egy rendkívül magas viszonteladói részesedés mellett tudsz csatlakozni a partnerprogramhoz. Ez egy korlátozott ideig érvényes lehetőség, viszont amennyiben egyszer csatlakoztál, onnantól kezdve Rád folyamatosan ezek a magas jutalékok érvényesek.

A viszonteladói rendszerünk teljesen automatizált. Neked mindössze fel kell tenned a weblapodra egy ránk mutató hivatkozást és 30% (egy db Mental Focus esetében ez 2970 Ft) egyösszegű közvetítői díjat fizetünk ki Neked minden, Általad közvetlenül ajánlott vevő után.

Továbbá Te magad is ajánlhatod magát a viszonteladói programot, és így egy saját viszonteladói rendszert építhetsz ki magadnak, amiből még + 10%-ot fizetünk neked minden partnered után eladott árból.

A kicsit lejjebb megtalálható táblázat világosabbá teszi a lehetőségeidet.

Ez a viszonteladói program, a weboldaladnak a látogatottságától függően néhány tízezer forinttól, akár havi százezer bevételt is jelenthet Neked!

Amint talán már tudod, a Mental Focus egy számítógépes program, ami segíti a felhasználóját céljai elérésében azáltal, hogy mentálisan felkészíti a sikerre. Ára: 9900 Ft.

Hogyan működik a partnerprogram?

 1. lépés, hogy küldesz nekünk egy levelet a honlapod címével, ha van (de nem akadály, ha nincs) és telefonszámoddal ide: partner@mentalfocus.hu
 2. lépésben mi felvesszük veled a kapcsolatot és elküldjük emailben a rendkívül egyszerű, lépésről lépésre elmagyarázott utasításokat arra vonatkozólag, miként állíthatsz fel linkeket a Te oldaladról a mi megfelelő oldalainkra hivatkozva.

A rendszerünk automatikusan követi a Te oldaladról érkező látogatókat és adatbázisban tárolja őket. Akár évekre visszamenőleg is követni tudjuk, hogy Te ajánlottál minket, sőt amennyiben a látogató bármilyen módon regisztrál az oldalunkon még az offline vásárlása esetében is felismerjük, hogy Hozzád tartozik.

Ez azt jelenti, hogyha egy látogató a weboldaladról, vagy esetleg a hírleveledből kattint ránk, és mondjuk csak fél év múlva lesz belőle vásárló, a rendszerünk egy speciális kóddal ezt nyomon követi, és hozzád rendeli a jutalékot.

Lehetőséget biztosítunk Neked arra is, hogy közvetlenül megkeress ismerős weboldalak illetve vállalkozások vezetőit. Amennyiben ISMERSZ vállalkozókat, feltétlenül hívd fel a figyelmüket erre a partner lehetőségre, amihez most a Te réveden hozzájuthatnak. Amennyiben ők is szeretnének partnerünk lenni, az ő eladásaik után 10% jutalék téged fog illetni.

Ahhoz, hogy ezt a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban és nem utolsó sorban leghatékonyabban tehesd, előre elkészítettünk neked MINDENT! Megkapod tőlünk azt a szöveget, amit a honlapodra feltehetsz, amit hírlevélben tudsz kiküldeni, bannereket + egy ajánlót, amit potenciális partnereidnek küldheted el. A rendszernek ez a része is teljességében automatizált. A levél hivatkozásaiba és szövegébe a szoftverünk automatikusan a Te kódszámodat illeszti be és onnantól pontosan tudja, hogy ki jelentkezett a Te ajánlásodra!

A vevő regisztrációja során a rendszerünk már automatikusan tudni fogja, hogy a Te ajánlásodról van szó.

Amit kimondottan kérünk: semmiképpen se küldj találomra e-maileket vad idegen embereknek "Hátha bejön belőle valami!" felkiáltással. Ez a "Spam" nagymértékben ártana nekünk, és garantáltan nem jönne be belőle semmi, sőt ha ilyen jellegű panasz érkezik, sajnos ki kell zárjuk a szabálysértőt az ajánlási programból.

Na de nézzük, partnerprogramunk tagjaként a viszonteladói díjakat (a mindenkori ár esetében, a lenti példában, 1db vásárlása esetén):

Mental Focus Program Díjak
Teljes ár: 9900 Ft
Közvetlen jutalék (30%): 2970 Ft
Közvetett közvetítői díj (10%): 990 Ft

*Közvetett közvetítői díjat az Általad közvetlenül ajánlott viszonteladók forgalma után kaphatsz. Ehhez Neked természetesen ajánlanod kell a viszonteladói programunkat is. Az ezzel kapcsolatos információkat az üdvözlőcsomagban megküldjük Neked.
**Az árak és díjak az Áfá-t tartalmazzák.
A viszonteladói rendszerünkhöz való csatlakozáshoz írj ide: partner@mentalfocus.hu

Néhány érv, amiért érdemes, hogy a partnerünk legyél:

 • A partnerprogram teljesen ingyenes.
 • Egy részletesen kidolgozott működő partnerrendszert használhatsz, amely a vevőkövetéstől egészen a viszonteladók szakmai támogatásáig terjed. Szívesen ellátunk további hasznos tanácsokkal, amiknek a figyelembevételével a lehető legnagyobb profitra tehetsz szert.
 • Amennyiben csatlakozol a partnerprogramunkhoz, mint viszonteladónknak egy különleges, lépésről lépésre kivitelezhető, online Mental Focus tanácsadó csomagot bocsátunk a rendelkezésedre, mely segítségével megtöbbszörözheted a weblapod forgalmát és hatékonyságát. Csak felteszed a honlapodra a ránk mutató hivatkozást és mi folyamatosan segítünk abban, hogyan kommunikáld a Mental Focust és hogyan növeld a látogatóid számát a weboldaladon.
 • Ha alkalmazod a tanultakat, akkor nem csak a további információkat, de időről időre a hatékony megvalósításhoz szükséges eszközöket is a rendelkezésedre bocsátjuk, mégpedig DÍJTALANUL!
 • Amennyiben tovább ajánlod a viszonteladói programunkat, közvetett közvetítői díjat fizetünk Neked, minden Általad közvetlenül ajánlott viszonteladónk forgalma után. (Ehhez tovább kell ajánlanod a programot, aminek a mikéntjét szintén az üdvözlő csomagunkban mondjuk el.)
 • A weblapodnak az információs és szolgáltatási értéke jelentősen növekszik, hisz viszonteladónkként felteheted a saját oldaladra az általunk erre a célra rendelkezésre bocsátott cikkeket és videókat.
 • Követjük az Általad küldött látogatókat és későbbi vásárlás után is kifizetjük a járandóságaidat.
 • Bármikor online leellenőrizheted az értékesítéseidet és a hirdetéseidnek hatékonyságát.
 • Minden vásárlásról, amit Rád hivatkozva tettek, e-mail tájékoztatást adunk.
 • Semmit sem veszíthetsz. Ha nem látod hasznát a velünk való szövetségnek, egyszerűen leveszed a ránk mutató hivatkozásokat.

Amennyiben van valamilyen különleges elképzelésed, ötleted, vagy terved, nem zárkózunk el egy szorosabb együttműködéstől sem, sőt egy későbbi stratégiai szövetség megkötésére is sor kerülhet.
Amennyiben úgy érzed, hogy másoknak is segítséget jelenthetne a Mental Focus, ha úgy ítéled, elég értékes ahhoz, hogy a neved add hozzá, akkor:
a Mental Focus affiliate programja egyszerűbben és több pénzt hozhat Neked, mint valaha gondoltad volna.

Mit kell tenned, hogy csatlakozz a partnerprogramhoz?

 1. Írj nekünk egy emailt ide, amiben legyen benne a honlapod címe, ha van (az sem akadály, ha nincs) és a telefonszámod: partner@mentalfocus.hu
 2. Amint jóváhagytuk a jelentkezésedet, nyomban megküldjük az üdvözlő csomagunkat, ami minden részletes utasítást tartalmaz.

Amennyiben bármivel problémád adódik, bátran írj nekünk ide: info@mentalfocus.hu 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben együttműködhetünk.

Együtt könnyebb!

Tisztelettel:
Bagdi Bella

 

A megerősítések valójában a tudatos elme parancsai a tudatalattinak. Törlik a régi információkat, erősítik az új, pozitív gondolkodási és cselekvési szokásokat.

Brian Tracy, Maximális teljesítmény c. könyv szerzője