A Mental Focus programmal kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdések

Milyen Windows operációs rendszereken futtatható a program? 
A programot úgy építettük fel, hogy futtatható legyen 32 és 64 bites Windows 7, Windows Vista és Windows XP operációs rendszereken. Apple, Linux, vagy Unix rendszereken sajnos nem működik.

Meg tudom rendelni külföldről is? 
Igen.  A Mental Focus programot ezen a weboldalon keresztül meg tudod rendelni a világ minden pontjáról.  3 féle bankszámlára is utalhatsz:

Magyarországi utalás esetén: 9.900 Ft, Mental Focus Kft, OTP Bank, 11714013-20001546
Szlovákiai vagy egyéb utalás esetén: 33 EUR, Dété s.r.o., Tatra Banka, SK14 1100 0000 0029 2685 6039
Romániai utalás esetén: 142 RON, Bagdi Arpad Imre, Cod IBAN: RO63RNCB0318022264820001

Rendeld meg a Mental Focust most >>

Vállatok-e garanciát a programra?
Ha a használati útmutatóban leírt módon használod a programot, minden nap legalább 15 percig és mégsem hozza el a várt eredményt, mi szó nélkül visszafizetjük neked a program árát.
Annyira biztosak vagyunk a Mental Focus sikerében, hogy 3 hónapig mindenféle kockázat nélkül használhatod most.

Két számítógépem van. Kétszer kell megvennem a programot? 
Nem! Az a jó hírünk, hogy egy sorozatszámmal 2 számítógépre is fel tudod telepíteni a programot. Pld. ha van egy otthoni számítógéped, meg egy munkahelyi, akkor mindkettőn fogod tudni használni.

Bármikor megláthatja valaki, hogy mit írok a feladatnaptárba, vagy milyen megerősítéseket programozok?  
Nem. 
A Mental Focus saját, jelszavas védelmet nyújt. Telepítés után, első bejelentkezéskor majd meg kell adnod egy jelszót, ami megelőzi, hogy illetéktelen személyek hozzáférhessenek a programba beírt dolgaidhoz.

Hogyan tudjátok garantálni számomra, hogy a Mental Focus program eredményes lesz?
Magától értetődően, bármelyik önsegítő kezelésnek, vagy oktató által irányított, esetleg egy klinikai kezelésnek, eltérő időmennyiség szükséges ahhoz, hogy mindenkinél eredményt érjen el. A Mental Focus  szoftver használatával kapcsolatban ugyanígy szükség van időre, hogy látványos eredményeid legyenek. Egy biztos: ami garantálni fogja számodra a sikert, az a programnak a rendszeres használata. Ha naponta 3-21 alkalommal általad kiválasztott pozitív megerősítéseket olvasol, a gondolkodásmódodban elképesztő változás fog bekövetkezni: automatikusan átalakulnak a negatív, korlátozó gondolkodási mintáid, pozitív önsegítő hitekké.
Fontos azt is figyelembe venni, hogy mindannyiunknak más a bioritmusa. míg valaki képes első olvasásra rögzíteni egy adott szöveget, másvalakinek erre 17 olvasásra van szüksége. Ezért, ha úgy gondolod, neked több időre van szükséged egy bizonyos információ rögzítésére, akkor ezt a program használata során is érdemes figyelembe venned.
A Mental Focus semmilyen más hagyományos orvoslást nem helyettesít. Viszont bármilyen típusú önsegítő tevékenységnek, módszernek fantasztikus kiegészítője tud lenni, megsokszorozva azzal a lehetőségét annak, hogy a várva várt siker bekövetkezik.

Képes lesz majd a szemem meglátni a képernyőn megjelenő szavakat? 
Tetszés szerint be tudod állítani a megerősítések sebességét. Igazából, már 1 ezredmásodperc elegendő a tudatalattidnak, hogy észlelje az állítást. Fél másodperc esetében egyes szavakat is ki tudsz olvasni, de túl gyorsan eltűnik ahhoz, hogy az egész megerősítést tudatosan kiolvasd, ha már 9-13 szóból áll. Én személy szerint, 5 másodpercre állítom be a megerősítéseimet, 5 perces időközönként.

Beleírhatok saját megerősítéseket is a Mental Focus programba? És azokat is felvillantja nekem? 
Teljes mértékben!  Nagyon hatékony olyan megerősítéseket programozni,a mi olyan szavakból áll, amelyik szavakat a legjobban értesz, amelyek leginkább neked szólnak.  Például, ha meg akarod állni, és egyfajta ételt nem szeretnél enni, míg egy másikból többet, ehhez neked magadnak kell megírnod a leginkább téged megszólító ön-utasításokat.

Mi van akkor, ha a családom többi tagja is ugyanazt a gépet használja, mint én, és ők nem akarják a felvillanó megerősítéseket látni?
Ha a számítógépnek más felhasználója is van, te, vagy ő egy pillanat alatt inaktiválhatjátok a futó megerősítéseket. Hasonlóan működik, mint a Skype: a zöld pipát egyetlen kattintással kiixelhető és ugyanúgy egyetlen kattintással újra aktiválható.
Ugyanakkor, beállíthatod az egyéni utasításaidat úgy is, hogy csak 1 ezredmásodperc sebességgel jelenjen meg. Ez már szabad szemmel nem látható, de a tudatalattid ugyanúgy érzékeli őket.
Ez a program egyébként is nehezen „zavarhatja meg valakinek az elméjét”, hiszen pozitívak és bátorítóak, pont úgy, mintha lenne egy személyi edződ, aki azt mondogataná egész nap, hogy meg tudod csinálni, hogy nagyon jól csinálod, hogy képes vagy legyőzni a korlátaidat, és le is kell győznöd. Nehéz lenne bármi olyat találni ebben, ami aggodalomra adhat okot.

Van szabály arra, hogy hány szóból állhatnak a saját megerősítéseim?
Nincs. Olyan hosszú megerősítést írhatsz, amilyen hosszút csak akarsz. Viszont mi azt tanácsoljuk, hogy próbáld tartani magad maximum 10-12 szóból álló kijelentésekhez.  Tartsd szem előtt azt a szabályt, hogy olyan hosszúságúra foglald össze a megerősítésedet, hogy csak körülbelül annyi szóból álljon, amennyit az átlagos beszédmódodban ki tudsz mondani 3-4 másodperc alatt.  Az agy képes másodpercenként több száz szót is megjegyezni, de Lozanov kutatása, és több más kutatás a tanulásról azt tanácsolják, hogy a legszerencsésebb, ha megerősítéseid körülbelül 11 szó terjedelműek.

Minden nap el kell olvasnom a pozitív megerősítéseimet?
Nem, ez egyáltalán nem szükséges.  Viszont ha megteszed, nagyon gyors fejlődést fogsz tapasztalni, ami a gondolkodásmódodat illeti.
Javasoljuk, hogy este különösen programozd a tudatalattid ezekkel a megerősítésekkel, mert este sokkal hatékonyabb, mint a nap bármelyik más szakában.  Amint egyre álmosabbá válsz, a théte agyhullámok (másodpercenkénti 4-7 rezgés) felerősödnek, és az információk, amiket ekkor látsz, vagy hallasz, nagyon erősen belevésődnek az emlékezetedbe.  Ezért van az, hogy nem tanácsos akkor elaludni, amikor épp az esti híradót nézed.  Rengeteg kárt okozhatsz magadnak, ha felveszed ezt a szokást.
A válasz tehát: nem, de ha fénysebességgel akarod elérni a céljaidat, nyomtasd ki a megerősítésket, és legalább egyszer naponta olvasd el, lehetőleg pont lefekvés előtt.  A mi leg-erőteljesebb javaslatunk pedig az, hogy naponta háromszor olvasd el őket, átérezve és magad elé vetítve minden pozitív megerősítést.  Megéri, hogy rászánj naponta 2-8 percet, nem igaz?

A megerősítések akkor is fel fognak villanni, amíg fent vagyok az interneten?
Igen.  Folyamatosan megjelennek, függetlenül attól, hogy mit csinálsz a számítógépeden.  Még akkor is, amikor épp semmit nem csinálsz a gépeden, a program akkor is képez és a siker felé buzdít téged.

Mi a különbség a Mental Focus és más egyéb tudatalattira ható CD-k között? 
A tudatalattira ható, vagy bármilyen más típusú képző és önképző hanganyagoktól eltérően, a Windows alapú Mental Focus programot beállíthatod úgy, hogy magától eluinduljon, akárhányszor bekapcsolod a számítógéped. Ezáltal már azonnal van egy előnye, mivel nem kell semmilyen külön cselekedetet beiktatnod a napi rutin-tevékenységeden kívül.  Nem kell eszedbe jusson, hogy megtegyél bármit is.  Csak leülsz a számítógéped elé, és dolgozol vele, mint mindig, és a Mental Focus helyetted emlékeztet a saját megerősítéseidre.
Ráadásul, sosem használódik el és örökre a tulajdonodban marad.

Hogyan tudom a lehető legnagyobb mértékben élvezni a Mental Focus program előnyeit?            
Egyszerűen csak be kell kapcsolnod a számítógéped, és a Mental Focus azonnal aktiválja magát és azt teszi, amire beállítottad, mindig annyi ideig, ameddig akarod. Bármilyen Windows-alapú programot használj is, a program a háttérben fut. Nem szükséges összpontosítanod az üzenetekre, vagy bármilyen különösebb erőfeszítést kifejtened. Viszont ahhoz, hogy megnöveld a hatékonyságát, azt javasoljuk, hogy ha módodban áll, naponta egyszer olvasd át azokat a megerősítéseket, amiket futtattál. Azzal pedig tovább fokozhatod a hatékonyságát, ha hangosan felolvasod magadnak 1x ezeket az állításokat.
Mivel az első dolog, amit a legtöbb ember hajlamos megtenni, az, hogy már elejétől kezdve megpróbál annyi megerősítési kategóriát használni, amennyit csak lehet, amit mi tanácsolunk, az az, hogy egyszerre csak 3 kategóriát futtass, és lehetőség szerint, az a három kategória is egymás kiegészítő legyen. Példákat találsz erre a használati útmutatónkban.
Benjamin Franklin (az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozat írója) ezt a módszert használta, hogy kiiktassa az életéből a rossz szokásait, és így a valaha élt leghatékonyabb, legboldogabb és leghíresebb emberek egyike lett. Franklin egyszerre csak egy rossz szokásán dolgozott. Amikor egyet teljesen kiiktatott, egy újabbon kezdett el dolgozni.

Mi van akkor, ha nem tapasztalok semmilyen változást? 
Ha a program semmilyen előnyét nem tapasztalod, egyszerűen lépj kapcsolatba az irodánkkal a letöltésed idejétől számított 3 hónapon belül.  Mi pedig boldogan, és kérdés nélkül visszautaljuk a teljes befektetésedet.
Bizonyára sok elviselhetetlen (rossz) szokásod volt a gondolkodásodban és a cselekedeteidben már évek óta – vagy talán egész életed során. Ez rengeteg kiiktatandó és újraprogramozandó feladatot jelent. De mivel az elméd valóban 100%-át kapja meg az üzeneteknek, változásokat kellene észlelned a gondolkozásodban és a cselekedeteidben már három, vagy négy héttel a program elkezdése után. Onnantól kezdve pedig, rengeteg pozitív változás fog megjelenni az életedben, és ezek sokasodni fognak. Végül azonban, hónapokig is eltarthat, hogy következetesen a szükséges döntéseket hozd meg, amelyek eljuttatnak a céljaidig. 
A Mental Focus azért hatékony, mert a pozitív megerősítések az egyik leghatékonyabb módszer, hogy valakinek az élete folyását a helyes irányba terelje. Azok vagyunk, aminek gondoljuk magunkat. Arra vagyunk képesek, amit gondolunk magunkról. És azzá leszünk, amivé a gondolataink tesznek. A Mental Focus egyike azon kevés rendelkezésre álló termékeknek, amelyek átállíthatják az agyadba érkező üzenetek 100%-át. De emlékezz rá: az ismétlés a sikered kulcsa.

Megkaphatom a programban található megerősítéseket más nyelveken is?        
Jelenleg az előre telepített megerősítések mind magyarul vannak (előkészületben van azonban a programnak egy román és egy angol nyelvű változata is). 

A Mental Focus hatással van a számítógépem sebességére, vagy működésére?    
Egyáltalán nem.  A számítógéped ugyanolyan lángolóan gyors, vagy lassú kell legyen, mint amilyen mindig is volt. 
Az viszont normális, ha egy alkalmazás elindulásakor, vagy egy nagy fájl megnyitásakor, vagy lezárásakor esetleg a képernyődön ragad egy üzenet pár másodpercig. Sok felhasználónk hozzátette ezzel a jelenséggel kapcsolatban azt is, hogy megnyugtatja őket, hogy látják: valóban a kívánt, és kifejezetten az általuk kiválasztott megerősítések villannak fel. Ezt leszámítva, a számítógéped ugyanúgy fog működni, mint mindig.
 

A megerősítések nem mások, mint vallomások, amelyeket te választasz, és amelyek segíteni fognak. Ők az oszlopaid, amelyeken növekszik az életed vagy az üzleted.

John Assaraf, üzletember, motivációs előadó