Tudtad, hogy a céljaid akár zenehallgatás révén is valóra válthatóak?

Töltsd le Bagdi Bella pozitív megerősítő dalait és váltsd valóra céljaidat!

Ha szeretnél jobban élni, elűzni a negatív gondolatokat, a felhőket a fejed fölül és céljaid felé haladva élni minden egyes nap, ez az 5 dal biztosan segíteni fog!

A letöltéshez nem kell mást tenned, mint megadnod a nevedet és az e-mail címedet és máris letöltheted a dalokat:Melyik dal miben segít neked?

1. Kívánságbeteljesítő mantra

Hallgass bele!

Azt mondják, ha valamire vágyunk, de még mindig nem értük el, vagy nem tudtuk megszerezni, annak tudat alatt van egy olyan blokkja, hogy nem hisszük el igazán, hogy jár nekünk.
Ennek a dalnak a rendszeres hallgatásával 2 mentális gyakorlatot is végzel: 1. folyamatosan elképzeled magad az elérendő cél állapotában, 2. miközben ezt a képet megjelenítjük mentálisan, a „jár nekem” megerősítéssel a hitedet erősíted, hogy jogod van ahhoz, ami az álmod.

2. Megengedem magamnak

Hallgass bele!

Ahhoz, hogy eljuss oda, hogy tiszta szívből kimondhasd, igenis jár neked az, amire vágysz, rendszeresen gyakorolnod kell a megengedést.
Minden cél és kívánság mögött 2 alapvető vágy húzódik meg: bármit is kívánj az életedtől, igazából arra vágysz, h boldog legyél és belső békében élj.
Nagyon sokan nem tudják elhinni magukról, hogy jár nekik a boldogság, ezért meg sem merik engedni maguknak, h boldogok legyenek.
Egy elégedett, egészséges és kiteljesedett élethez nagyon fontos gyakorolni a megengedést. Erről szól ez a zenés megerősítő dal.

3. Az örömöt és a békét keresem

Hallgass bele!

„A boldogságom és a feladatom egy és ugyanaz”. Nekem ez a megerősítő mondat segített annak idején, hogy rátaláljak az életcélomra. Sokunkat arra neveltek, hogy nem az örömért dolgozunk, hanem a pénzért és a megélhetésért.
Azok, akik felismerik életfeladatukat, megtalálják életük értelmét. Jobban érzik magukat testileg-lelkileg és szellemileg. Könnyen tudnak célokat kitűzni és elérni.
Ez a dal az életfeladatod tudatosításáról szól.

4. Amit kérek, azt megkapom

Hallgass bele!

Bármilyen körülmények között is élj, bárhány éves is legyél, minden nap egy új esély arra, hogy elérd a céljaid, hogy megold a problémáid, hogy még jobbá válj.
De ahhoz, hogy megkapd, amit szeretnél, ahhoz kérned kell, hogy megtaláld, ahhoz keresned kell, hogy kinyíljanak a kapuk előtted, ahhoz zörgetned kell.
Ez a dal erre emlékeztet.

5. Valóra váltom a legnagyobb álmom

Hallgass bele!

Minden esetben meg kell hoznod a döntést arra vonatkozóan, hogy mit akarsz. Minden nap, minden pillanatban folyamatosan döntéseket hozunk. Az „igen” a z egyik legfontosabb szavunk. Gyakran arról beszélünk, miért nem teljesülhetnek a vágyaink, miért nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szerettük volna. Az Igenember c. film szépen megmutatja a kettő közti különbséget. abban a pillanatban, hogy a főhős elkezd mindenre igent mondani, megváltozik az élete a boldogság irányába.
Tedd föl magadnak a kérdést: Valóra váltod-e legnagyobb álmod? Mit hallasz legbelül?
Ez a dal segít az igened megerősítésében.

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és máris letöltheted a dalokat:

A dalok letöltési linkjét e-mailben küldjük el. Mi is utáljuk a spamet. Adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk oda senkinek. Ha le akarsz iratkozni, azt bármikor megteheted a hírlevélben található link segítségével.

A megerősítések valójában a tudatos elme parancsai a tudatalattinak. Törlik a régi információkat, erősítik az új, pozitív gondolkodási és cselekvési szokásokat.

Brian Tracy, Maximális teljesítmény c. könyv szerzője