Vélemények

Ma reggel egy felismeréssel ébredtem, s ezt szeretném megosztani Veletek:

Manapság sokat emlegetik a Maya próféciákat, a 2012 december 22.-i spirituális változásokat. Gondolom, ez a változás sem fog 1 nap alatt lezajlani, hanem máris elkezdődött.

Ráadásul egy gazdasági világválság kellős közepén tartunk, melyből még senki sem látja a kiutat...

Erre most a 2012-es év küszöbén a kezünkbe adtátok a továbblépéshez szükséges "mankót": a Mental Focus szoftvert.

Bella egyik hírlevelében olvastam, hogy a Mental Focus programot már a megjelenést követő 2 héten belül 11 országban letöltötték. Gratulálok hozzá, és a szoftverhez is!

Véleményem szerint ennek a Programnak segítségével - Általatok, és a felhasználók által - fog ez a Világ az említett spirituális irányban ilyen rövid idő alatt megváltozni.

Az egész Világ nevében köszönöm!

LettiNagyon örülök, hogy megrendeltem Tőletek  a Mental Focus-t.  Minél több érzékszervemben tudatosodnak ezek a megerősítések, annál könnyeben beépül a mindennapjaimba.
Még tanulom használni, ismerkedem vele, nagyon jó ötletnek tartom, köszönöm.

MarcsiKöszönöm az ajándékot, nagyon örülök neki! Már telepítettem is. Íme egy újabb bizonyíték, hogy működnek a pozitív dalok, és megerősítések! Érdemes hallgatni. Köszönöm Nektek! 
A szoftver is tetszik, remélem hamarosan beszámolhatok remek eredményekről, az elindított programok tekintetében. Eddig 10 colos kis gépen néztem. Terveim szerint a filmek nézése közben a TV-n is fogom tudni mától! Kissé film függő vagyok, így ez elég sok időt jelent majd. Ki sem tudom fejezni mennyire boldog vagyok, és elérzékenyült!

További szép napot, és minden jót!

Oláh MariannaMiután ma reggel arra ébredtem, hogy fél éjszaka azt terveztem álmomban, hogy milyen megerősítésekre van szükségem a képernyőn, rájöttem, hogy egyszerűen muszáj megrendelnem a programotokat.

Halász KláraSzeretnék gratulálni ehhez a csodához!! Hihetetlen jó program és biztos sokaknak segítségére lesz!

Szeretnék további sikereket kívánni!!A Jó Isten és az Angyalok kísérjék Önöket útjukon!!

Ikó GábornéNagyon szépen köszönöm a szoftvert, FANTASZTIKUSAN JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak tanulni kell használni. :O)

Gila Mónika„Végre eljutottam odáig, hogy telepítettem az otthoni gépen.
Ez haláli. Még nem megy olyan régen a program, de már imádom, hogy kiírja a rövid kis megerősítéseket, egyszerűen -gondolom ez a célja- doppincsol folyamatosan!! Tanulmányoznom kell bővebben, de simán elindítottam egy megerősítés listát, azóta örülök neki!!

Nagyon tetszik, gratulálok!!!!!!

Köszönöm szépen, tuti, hogy ajándék is lesz ilyen!!!

Nos, még egyszer csak gratulálni tudok, megmondom őszintén, nem nagyon tudtam elképzelni, hogyan is fog működni, most meg azt nem értem, hogy miért csak most lett ez kitalálva??????”

SzilviaEbben az a jó, hogy valóban ki lehet ütni az "ellenálló" gondolatokat saját megerősítéssel

DánielCsúcszuper a progi! Imádom!

MónikaTetszik, hogy egyszerű a program használata. Még egy kis idő, amíg felfedezem.

JuditÚjabb Siker!
Nagyon Szerettem volna megvenni Bagdi Bella által is készített Mental Focus programot, tegnaptól lehet megvásárolni, nem görcsöltem rajta, lesz ami lesz alapon, ( a Jóisten mindig a legjobbat adja számunkra) de beírtam a "harmatcsepp" füzetembe, s naponta párszor radíroztam, de nem is gondoltam bele tudatosan. Tegnap már utaltam a pénzt érte, elvileg mától már használhatom :)

EdikeAz Isten áldjon meg benneteket (a kitűnő ötletért és a szoftverért egyaránt)!

LettiHa szeretnéd megnézni a Mental Focus felhasználók történeteit, iratkozz fel itt!Egy tanulmány kimutatta, hogyha én azt mondom neked, „ezt nem tudod megcsinálni”, másvalakinek 17x kell elmondania, hogy „meg tudod csinálni”. Ennyire van szükség, hogy ellensúlyozzuk a negatívat. Ezért minden nap mondanod kell megerősítéseket, amelyek helyre tesznek, bátorítanak.

Les Brown, motivációs előadó